Rólunk

Köszönjük érdeklődését!

Családi vállalkozásunk, Homonnay Tamás kezei alatt, több mint 25 éve kezdte meg tevékenységét Dunaújvárosban. Azóta, folyamatosan fejlesztett gépparkunknak köszönhetően a megrendelések csaknem 100%-át teljesíteni tudjuk, rövid határidőn belül. Vállaljuk többek között a hagyományos kulcsok másolása mellett a lapramart és laponfúrt kulcsok másolását, bélyegzőkészítést, zárátalakítást egy már meglévő kulcshoz, illetve zárak egységesítését egy azonos kulcshoz. Gravírozás területén számos lehetőséget kínálunk, különböző felületekre (többek között fém, fa, üveg és műanyag felületre) különböző feliratok (szöveg, ábra, fénykép, logó) gravírozását vállaljuk, mind hozott, mind üzletünkben megvásárolható névtábláblára, ajándéktárgyakra (üvegplakettek, fa dísztáblák és dobozok, fém italflaskák, névjegytartók, öngyújtók, cigaretta tárcák…stb.). Üzletünk kínálatában helyet kapott serlegek, kupák és érmék értékesítése és feliratozása, valamint zárak, zárbatétek és lakatok forgalmazása is.

Elégedett ügyfeleink között tudhatjuk  a Dunapack Csomagoló Papírgyárat, a Hamburger Hungária Kft-t, a Dunaújvárosi Főiskolát, a Fejér Megyei Önkormányzat Temető Kft-t, a Dunaferr Zrt-t – hogy csak a nagyobbakat említsük.  Ezen kívül számtalan egyéni megrendelésünk érkezik, amit telefonon, személyesen, pendrive-on, cd-n vagy akár e-mail-en is leadhat!

Fontos kiemelni, hogy amennyiben Ön fotóval ellátott ajándéktárgyat szeretne készíttetni, úgy a kívánt fotónak legalább (!) jó minőségűnek kell lennie! Természetesen nem csak műteremben, profi fotós által készített képet lehet szépen gravírozni, ugyanis üzletünkben lehetőség van a képek minőségbeli korrigálására.

Kérem, tekintse meg Galériánkat, ahol rögtön képet kaphat üzletünk főbb profiljaiból.